Saturday, 19 November 2011

715 : Cousin iloveyou


K naiseee semua nak tinggalkan aku :'(

 
Forevermycousin
i love you ika ,thanks sebab selalu settlekan problem aku and slalu share secret semua
sumpah nanti kau takda mesti aku asik call kau cakap psl problem aku :'(






 
Mira nanti kau dah takda siapa nak menganjing and main rejectreject org ngn aku :'/


#Thankyou for everything :')

Nanti korang dah takda siapa nak masak kan aku bila aku lapar ,
siapa nak layan aku bila aku boring ,
aku nak marahmarah siapa nanti :'(
siapa nk pinjam barang aku nanti ..
siapa nak bagi aku pinjam duit nanti :'/
siapa nak teman aku study subuhsubuh
siapa nak kejut aku bila aku tertidur time suruh tmn aku studyy
siapa nak teman aku duduk rumah sorangsorang
siapa nak teman aku tengok tv
siapa nak tmn aku pegi 7E malam malam
siapa nak teman aku beli topap mlm mlm
siapa nak teman aku pegi kedai depan time lapar
siapa nak main tangkaptangkap video/gambar dgn aku
siapa nak panggil aku bila ada anjing nak kejar diorg time pegi kedai
siapa nak cakap yg aku amik gambar nampak gemuk
siapa nak settle kan problem aku
siapa nak nasihatkan aku
siapa nk cuci kasut sekolah aku
siapa nak mandi dgn aku
siapa nak main silat/ragbi dgn aku
siapa nak main hujan dengan aku
siapa nak main nyanyinyanyi then rakam then gelak balik bila tgk dgn aku
siapa nak dengki erwin dengan aku
siapa nak keluar pegi jusco/cs dgn aku semua
siapa nak ckp kat aku 'takbaik buat org mcm tu'
siapa nk ckp kat aku 'takbaik reject org'
siapa nak cakap kat aku nak potong rambut macam mana
siapa nak ajk aku pegi colour rambut
siapa nak main ironiron rambut ngn aku
siapa nak matchingkan baju aku bila keluar
siapa nak tolong aku pilihkan barangg bila beli
siapa nk gelakgelak ngn aku
siapa nk tengok cerita hantu mlmmlm dgn aku
siapa nk kongsi duit dgn aku beli cd cetak rompak 
aku nak ajar siapa main piano kalau korang takda dah :')
siapa nak kenakan aku then kena maki still gelakgelak lagi :')
siapa itu siapa ini .sumpah jujur aku sedih korang nak pindah :'(((((((((((
takboleh hidupp siaa #mmg ah aku selalu marahmarah korangggg tapi nak buat mcm mana aku  mmg kepala angin #aku mintakmaaf sgt.korang kat sana nanti jaga diri baikbaik jgn lupa call jangan lupa text aku sayang korang sampai bilabila anddddddddddddd #iloveyoumoreethanwordbabe

pfffft =,=' by Sharina