Monday, 26 December 2011

726 : Teamsilat :)

As we know ,Haa memang berbakat lah kan dalam bidang nyanyian ni xp
Aku geram betul ,dia ni main apa apa takpenah kalah (!) nak jadi macam dia (!) :)
congrat haa EMAS SUKAN JOHOR ! kau mmg terbaik ,aku kena belajar byk dari kau ,

Video ni Cool ! buat aku teringat masa kitorang kem silat seminggu for sukan Johor semua orang asik nyanyi lagu ni je (!) semua kemaruk cerita 'ombak rindu' yang baru keluar kannnnn
sampi abg addin naik bosan dengar and pengurus team kitorang cakap 'aku nak korang hafal lagu OMBAK RINDU' untuk sukan johor ni ,haha then pegi mana mana nyanyi..dalam tandas ,jalan nk pegi makan ,tidur semua nyanyi .sumpah rindu team silat yang takbetul and takda maruah ni semua ! haa duduk dgn diorang asik gelak je --'

haah sebut pasal nyanyi' ni teringat masa kitorang kena diri atas batu then kena luahkan apa yg kitorang rasa kat pokok pokok yg ada #haha then sorangsorang kena nyanyi --'

Hahh ni lagi sorang singer team silat kita ni xp



so the conclusion is 
BUDAK SILAT SUKA MENYANYI ! xp

pfffft =,=' by Sharina