Sunday, 11 December 2011

720 : Trainning'

k makannnn dulu ,dari before aku masuk kem berat aku dlm 50 gitu terus naik 54kg .
thanks couch" yg menyediakan makanan xp

k ni kitorang tranning untuk sukan Johor ,tranning mmg best and aku lah yg paling lembik paling takbagus skali kat sini -,-' diorang semua hebathebat kemain
kadangkadang rasa mcm nk melalak tengok diorg hebathebat sampai aku pft
hahh camana lah nanti time game aku kan..
Goal kitorang 10emas ,and aku nak sangat jadi antara yang menyumbang emas untuk Johor !
aminnnnn DOAKANNNNNNNNN AKU ehh (!) 
Haih ,come on lah skin you can do it !

come on lah JOHOR !
Hah ni keadaannya bila dah text orang then tunggu orang text kemain dia tak reply 
-,-'
Hahhh dah taknk reply sudah xp cehh padahal awk takda credit kan #k saya yg sebok tunggu even dah tahu hee ktkpe lah 

TranningTranningTranning 

Tunggu lagi text orang masuk xp

eh eh before lupa si comel ni ,nama dia Edward .dia tupaiii yg dibela oleh ude .comel kemainnnn ,masa kat tempat makan okay lagi dia main kat baju kejap lg dia masuk dlm baju then anis main selokselok dlm baju aku tetiba ada pakcik tegur 'main pegang' buah dada pulak kat sini' terusss aku bla haha .alahai Edward nii ,aku suka bunyi diaaaaa .

k lah tranning pukul 9 sampai 12mlm ni tatatitu xo
pfffft =,=' by Sharina