Friday, 13 January 2012

#3 : i love you for a thousand more


saya sangat rindu awak ,
saya sangat sangat sangat rindu awak :'/

sobsob tsktsk 
*nangis mcm budak kecik --

kenapa tahun ni mcm niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  :/
awak ada masa text ke call lah saya -- jangan tinggal saya gituuuuu je :|
jangan lah ignoree saya ,kesian sayaa sobsob
kerja tu takpenting..saya lagi penting xp
just please ,jangan lupa sayaaa :'(

awak mcm busy sgt je smpi nk jumpa text awk satu dlm phone sy pun susah sekarang,
lagi lah kalau nk dapat dengar suara awk kan #mmg harapan  --'

Sedih lah MALAYSIA gini !

takpe lah ,nanti ada masa awk cari saya kot :\ *sedapkan hati
sedihhhhhhhhnyaaaaaaaaaa ,takboleh nk focus buat semua benda .asik fikir bila dia nk text ke apa ke --'
Saya sebok beli buku banyak' supaya study 24/7 ,sebok nk pegi trng silat sana sini just nk bagi diri sendiri sebok and lupa yg act setiap masa saya tunggu awak cari saya --

Haih #Silly me --
Haih dah lah skin 'kalau dia ingat kau ,dia cari kau jugak' - *kthanks ,then kalau tak ingat aku nk buat apa ? haha #kau diamdiam je *pftt

klah cukup lah luahan hati xp nak pergi trngggg #trngtrng konon nk buat lupa kau yg act kau lupa aku sbb kau tak cari aku pun sedih ah gini k dah dah dah habis habis nak habis dah ni bye :*

Sayang anda bergunung ganang ganang ganang ganang :)

pfffft =,=' by Sharina